چگونگی طراحی سایت شرکتی
با شروع قرن 21 و گسترش تکنولوژی، اینترنت نقش پررنگی در زندگی انسانها ایفا کرده است. امروزه اینترنت تنها یک وسیله برای سرگرمی نیست بلکه اکثر کسبوکارهای بزرگ دنیا از طریق آن موفق به افزایش فروش محصولات خود شدهاند. مدیرانی که با چگونگی طراحی سایت شرکتی آشنا نباشند، بسیاری از فرصتهای رشد و سوددهی را از دست میدهند. اولین قدم برای شروع بازاریابی اینترنتی، ساخت سایت حرفهای است.
طراحی سایت شرکتی امکان معرفی محصولات، برندینگ و گسترش ارتباطات بینالمللی شرکت را فراهم میکند. پروسه طراحی و اجرای سایت شرکتی بسیار پیچیده است. برای حضور موفق در فضای آنلاین نیازمند یک سایت حرفهای و مطابق با اصول سئو هستید. در این مقاله به طور مفصل راجع به صفر تا صد مراحل و جزئیات طراحی سایت شرکتی اطلاعات کسب خواهید کرد.
اهمیت بالای طراحی سایت شرکتی
قبل از اینکه به جزئیات طراحی سایت بپردازیم لازم است با دلایل اهمیت طراحی سایت برای شرکت خود آشنا شوید. بسیاری از افراد همچنان از اثرگذاری سایت حرفهای بر فروش و نتایج بازاریابی خود مطلع نیستند و هزینههای بازاریابی اینترنتی را بیهوده میدانند. واقعیت این است که امروزه اکثر افراد ابتدا به صورت آنلاین با یک برند آشنا میشوند. این افراد در اکثر مواقع تصویر قبلی از برند مورد نظر ندارند. در ادامه با برخی از مهمترین دلایل اهمیت طراحی سایت شرکتی آشنا میشوید.
کسب پرستیژ و مقام کاری
با طراحی سایت شرکتی تصویر بهتری از برند خود در ذهن مخاطبان به نمایش خواهید گذاشت. تصویر ذهنی برند نشاندهنده طرز فکر مشتریان در مورد شرکتتان میباشد. این تصویر در طول زمان شکل میگیرد اما قدم اول برای شکلگیری آن ساخت سایت اینترنتی است. شرکتها بنا به دلایل مختلفی قصد ساخت تصویری قوی از برند خود در ذهن مخاطب دارند. برخی از این دلایل عبارتند از:
- افزایش اعتماد مشتریان و حفظ آنها
- به دست آوردن مشتریان جدید و افزایش سود
- ایجاد حس مطلوب در مخاطب
- کمک به حرفهایتر نشان دادن کسبوکار خود
فعالیت 24 ساعته، بدون محدودیت زمانی و مکانی
با داشتن وبسایت حرفهای به صورت شبانهروزی قادر به جذب مشتری برای کسبوکار خود خواهید بود. فضای آنلاین محدودیتهای جغرافیایی و زمانی را به طور کلی از بین برده است. با داشتن سایت دایره مشتریان خود را از فضایی محدود به کل دنیا گسترش خواهید داد.
صرفهجویی در هزینه راهاندازی
راهاندازی یک فروشگاه سنتی نیازمند صرف هزینههای گزافی همچون هزینه اجاره، تجهیزات، حقوق کارکنان و سایر موارد مشابه است. هزینههای راهاندازی سایت و بازاریابی اینترنتی بسیار کمتر از راهاندازی کسبوکار سنتی است. علاوه بر هزینه کمتر، داشتن سایت در بلند مدت بازدهی بیشتری برای شرکتتان به همراه خواهد داشت.
مراحل و چگونگی طراحی سایت شرکتی
صاحبان شرکتها به دلیل عدم دانش تخصصی در حوزه طراحی سایت حین سفارش خدمات طراحی دچار مشکل میشوند. با دانستن صفر تا صد مراحل کار در انتخاب شرکت طراحی سایت شفافیت بیشتری خواهید داشت. تیم اف دیزاین تیمی حرفهای از طراحان سایت در تورنتو کانادا و تهران است که شما را در تمامی مراحل ساخت و طراحی سایت هدایت میکند.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره چگونگی طراحی سایت شرکتی و مشاوره رایگان به واتسآپ شرکت پیام دهید. در ادامه با مراحل اصلی طراحی سایت شرکتی به طور مفصل آشنا میشوید. پیشنهاد می کنم در صورت تمایل، این مقاله انگلیسی را هم مطالعه فرمایید.
کشف اهداف و نیازهای شرکت
قدم اول در طراحی سایت حرفهای کشف اهداف ویژه و منحصر به فرد مشتریان میباشد. در این مرحله کارشناسان طراحی سایت اف دیزاین به همراه متقاضیان سایت شرکتی به تبادل اطلاعات در زمینه اهداف شرکت از طراحی سایت میپردازند. یکی از مهمترین اقداماتی که قبل از شروع طراحی سایت به آن پرداخته میشود، وایرفریمینگ (WireFraming) میباشد. در این روش ابتدا طراحهای بزرگ و پیچیده به اجزای کوچک و مشخص تقسیم میشوند.
در مرحله اول طراحی سایت ارزشهای شرکت، اهداف بلند مدت و موارد مرتبط با تصویر برند مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.پس از اتمام فرآیند مشاوره، طراحان سایت تمامی عناصر سایت و جایگاه قرارگیری آن را متناسب با هدف نهایی شرکت طرحریزی میکنند.
درک نیاز مشتریان و بررسی رقبا
پس از مشخص شدن اهداف شرکت از ساخت سایت، طراحان میبایست از منطبق بودن اجزای سایت با نیاز مخاطبان اطمینان کسب نمایند. طراحان سایت با درک تمایلات و خواستههای مشتریان، قادر به ساخت و راهاندازی سایت به بهینهترین شکل ممکن خواهند بود.
علاوه بر نیاز مشتریان میبایست از عملکرد و ساختار کاری رقبای دیگر نیز اطلاعاتی جامع کسب نمود. با بررسی وبسایتهای رقیب، قادر به درک نقاط ضعف و قوت آنها خواهید بود. متخصصین طراحی سایت میبایست در حین طراحی سایت سعی در تبدیل نقاط ضعف رقبا به نقطه قوت خود داشته باشند.
انتخاب بهترین زبان در طراحی سایت شرکتی
چگونگی طراحی سایت شرکتی و نحوه کارکرد آن بستگی به زبان برنامهنویسی آن دارد. شرکتهای طراحی سایت در بسیاری از مواقع از زبان غیرمرتبط با نیاز مشتریان خود استفاده میکنند. به همین دلیل است که شناخت نیاز مشتری قدم اول طراحی سایت به شمار میرود. به طور کلی سه روش برای طراحی سایت وجود دارد:
- استاتیک
- داینامیک
- طراحی سایت با سیستمهای مدیریت محتوا
در روش طراحی استاتیک، کدنویسی سایت با استفاده از کدهای HTML و CSS انجام میشود. از بزرگترین معایب این روش عدم قابلیت ویرایش سایت توسط مشتری میباشد. آپدیت محتوای سایت و ویرایش آن در روش استاتیک تنها به وسیله طراحان سایت میسر است. روش طراحی سایت داینامیک نیز به دلیل سرعت پایین و سازگاری کم با قوانین سئو برای سایتهای شرکتی توصیه نمیشود.
چگونگی طراحی سایت شرکتی با وردپرس
سیستمهای مدیریت محتوا یا همان CMS ها در سالهای اخیر به محبوبترین روش طراحی سایت تبدیل شدهاند. در این روش مدیران شرکت به راحتی قادر به ویرایش محتوای سایت و بروزرسانی آن هستند. کار کردن با وردپرس نیاز به دانش تخصصی و کدنویسی ندارد و به راحتی میتوان از آن برای مدیریت سایت استفاده کرد. در روش طراحی سایت با وردپرس، متخصصین اف دیزاین صفحات سایت شرکتی را به صورت جداگانه کدنویسی کرده و بر بستر وردپرس پیادهسازی میکنند.
از جمله صفحات مهم سایتهای شرکتی که میبایست به صورت جداگانه طراحی شوند میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- تماس با ما
- گالری
- درباره ما
- فروشگاه شرکت
- وبلاگ
رعایت اصول استاندارد طراحی سایت شرکتی
طراحی جذاب صفحات سایت اگر بدون رعایت اصول استاندارد طراحی سایت صورت گرفته باشد، نتیجهای دربر نخواهد داشت. از جمله مهمترین اصول طراحی سایت میتوان به طراحی واکنشگرا و رعایت اصول سئو اشاره کرد.
بهینهسازی سایت برای دستگاههای مختلف
پس از طراحی صفحات سایت شرکتی طراحان اقدام به هماهنگسازی صفحات با دستگاههای مختلف نظیر گوشیهای موبایل،تبلت و کامپیوتر مینمایند. طبق بررسیهای انجام شده، اکثر مخاطبان به وسیله گوشیهای موبایل خود اقدام به بازدید از سایتهای اینترنتی میکنند.
اگر صفحات سایت با اندازه صفحه نمایشهای مختلف بهینه نشده باشد به احتمال زیاد کاربران خود را از دست میدهید. به این اصل در طراحی سایت، طراحی واکنشگرا یا ریسپانسیو گفته میشود.
طراحی سایت بر اساس آخرین اصول سئو
قانون نانوشتهای در دنیای بازاریابی اینترنتی وجود دارد که میگوید اگر تمامی اصول گرافیکی و طراحی را در ساخت سایت خود رعایت کرده باشید همچنان یک قدم با موفقیت در فروش آنلاین فاصله دارید. این قدم رعایت اصول سئو میباشد. سئو به مجموعه قوانینی گفته میشود که شرکت گوگل طبق آن اقدام به رتبهبندی سایتها مینماید. مهارت و دقت در اجرای اصول سئو مرز میان طراحان سایت بیتجربه و طراحان متخصص میباشد.
جمعبندی
در این مقاله به طور مفصل با دلایل اهمیت ساخت سایت و چگونگی طراحی سایت شرکتی آشنا شدید. اگر قصد دارید برای شرکت خود سایتی حرفهای با امکانات متناسب با نیازتان طراحی کنید، تیم اف دیزاین آماده خدمترسانی به شماست.
هدف اف دیزاین تحویل دادن یک سایت با آخرین استانداردهای بینالمللی و منطبق بر قوانین سئو میباشد. در صورتی که همچنان ابهاماتی در زمینه با نحوه طراحی سایت دارید، پیشنهاد میکنیم با کارشناسان متخصص تیم اف دیزاین مشورت کنید. تنها کافی است یک پیام از طریق واتس آپ به ما ارسال کرده تا از خدمات مشاوره رایگان طراحی سایت بهرهمند شوید.